Срокове за доставка:

1. До 5 работни дни /ако стоката е в наличност/.
2. За стоки, при които се изисква доставка или изработка, този период е между 15-30 работни дни.
3. Доставките се извършват от куриерски фирми, като цената за доставка е за сметка на купувача и се дължи на куриерсктата фирма при доставка на поръчката.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
Ако клиета е избрал заплащането на стоката да е чрез наложен платеж, е длъжен да заплати стойността на куриера.
Ако клиентът не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в регламентирания срок, поръчката се счита за невалидна и МилоБГ се освобождава от задължението да извърши доставката.
В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на посочения адрес, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите по транспорта се заплащат при получаване на стоката.
Ако трето лице се ангажира с приемането ,потвърждаването и получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, то се задължава да заплати формираната цена за стоката и доставката, АКО СЕ ИЗИСКВА ТАКАВА.
Извършваме доставки само на територията на Република България.